Caroline Zorg voor Uitvaart en Toespraak

Direct hulp

In geval van een overlijden, kunt u mij dag en nacht bereiken op

053 434 46 89

Caroline Zorg voor Uitvaart en Toespraak

Uitvaartbegeleiding Haaksbergen

Definitief afscheid nemen van iemand waar u veel van houdt is een ingrijpende en verdrietige gebeurtenis in uw leven. U kunt daar opeens voor komen te staan als een geliefd persoon in uw familie of omgeving komt te overlijden. Uitvaartbegeleiding Haaksbergen door Caroline Doornbos helpt u om samen een mooie persoonlijke uitvaart; begrafenis of crematie in Haaksbergen en omgeving vorm te geven, die u troost en kracht biedt om verder te gaan met uw leven.

Caroline Doornbos

Haaksbergerstraat 860
7545 PG Usselo (gemeente Enschede)

T 053 434 46 89
M 06 41 465 590
E info@caroline-uitvaart.nl
www.caroline-uitvaart.nl


Caroline Doornbos – Uitvaartbegeleiding in Haaksbergen, Twente en Achterhoek.

Uitvaartbegeleiding in Haaksbergen betekent voor mij mensen steunen en helpen in een moeilijke periode. In de hectische dagen voorafgaand aan een uitvaart bied ik u houvast en rust. Ik voel en denk met u mee, adviseer en regel alles rondom de uitvaart, een begrafenis of crematie in Haaksbergen waarbij de wensen van de overledene en diens nabestaanden mijn uitgangspunt zijn.

Mijn uitvaartbegeleiding in Haaksbergen, kenmerkt zich door warme betrokkenheid, grote flexibiliteit, oog voor details en uw budget. Ik sta uw graag terzijde bij uw eigen invulling van
de uitvaart waarbij u zoveel mogelijk zelf kunt doen en waarbij ik ook veel aandacht schenk aan (klein-)kinderen. Zo vertel ik in begrijpelijke woorden over een crematie of begrafenis in Haaksbergen en heb o.a. troostdoosjes en (doe-)boekjes voor alle leeftijden.

Mijn uitvaartbegeleiding in Haaksbergen e.o. is 24 uur per dag voor u bereikbaar.
Neemt u gerust contact met mij op: 053 434 46 89 of 06 41 465 590.

Uw uitvaartonderneming in Twente en de Achterhoek.

Terug naar boven