Caroline Zorg voor Uitvaart en Toespraak

Direct hulp

In geval van een overlijden, kunt u mij dag en nacht bereiken op

053 434 46 89

Caroline Zorg voor Uitvaart en Toespraak

Neem een kijkje in het gastenboek en lees hoe familie en nabestaanden Caroline’s begeleiding tijdens de uitvaart van een geliefde hebben ervaren en laat ook anderen uw reactie lezen.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
24 berichten.
Lieve Caroline,
In de week na het plotseling overlijden van mijn man was jij mijn rots in de branding.
Met jou hulp en persoonlijke aanpak werd het een waardig en waardevol afscheid, ook mede door je prachtige toespraak.
Dank daarvoor!
Hallo Caroline,
Bedankt voor alles wat jij voor ons hebt gedaan. We hebben veel lovende woorden gehoord dat alles zo mooi verzorgd was, zowel de condoleance als de crematie.
Dag Caroline,
Bedankt voor de manier waarop je ons hebt begeleid na het overlijden van onze vader. Je rustige manier van doen, ons alle ruimte geven, niet opkijken van dingen die toch weer anders gingen dan vooraf bedacht, voor ons was de manier waarop je het hebt gedaan erg mooi. Het was een mooi, warm en waardig afscheid van onze vader. Dank voor alles wat je voor ons hebt gedaan!
Lieve Caroline,
Het is alweer 4 maanden geleden dat we elkaar hebben ontmoet, kort na het plotselinge overlijden van onze (schoon) vader en man. De heftige week waar wij door heen gingen, werd verzacht door jouw goede begeleiding. We hebben je leren kennen als persoonlijk en professioneel, warm en duidelijk. We kijken met een goed gevoel terug op de begeleiding door jou.
Nogmaals bedankt hiervoor.
Lieve Caroline, dank je wel! Voor je lieve, persoonlijke, adviserende begeleiding bij het afscheid van onze (schoon)moeder en oma. Ook de manier waarop jij en ook je lieve man(en "assistent") onze dochter erbij hebben betrokken was heel waardevol.
Hallo Caroline,
Hierbij wil ik je mede namens mijn familie bedanken voor de efficiënte, maar ook persoonlijke en warme manier waarop je ons begeleid hebt bij het afscheid van onze moeder. Je hebt een moeilijke week veel lichter gemaakt. Dank je wel.
Hallo Caroline,
De afgelopen dagen heb je de uitvaart van mijn oma geregeld. Onze familie is jou zeer dankbaar; het contact was laagdrempelig (tijdstip maakte niet uit) en warm. We vonden jou erg deskundig en professioneel. Mijn moeder zei nog: "ze leek net een familielid, alsof ze erbij hoorde". Bedankt voor de goede zorgen!!
Hartelijk dank voor je inlevende, inspirerende en liefdevolle 'werk'-relatie voor, tijdens en na het overlijden van mijn man en onze paps!
Beste Caroline,
Bedankt voor je liefdevolle hulp en aandacht. Daardoor is het afscheid van onze lieve mama en oma heel bijzonder voor ons geworden.
Lieve Caroline,
Aan het einde van een enerverende dag, enerverende periode even een moment van bezinning... Dank je wel voor de prettige, warme, persoonlijke en professionele ondersteuning. Zonder jou had de uitvaart van mijn vader niet de vorm gekregen die het nu had. Het was persoonlijk, compleet, warm, waardevol.... Dank daarvoor!
Rouwen met begrip en respect.
Nadat wij te horen hadden gekregen dat mijn broer/ oom ernstig ziek was en zijn verwachte levensduur zeer kort zou zijn, komt er veel op je af. We moesten plotseling gaan nadenken over hoe zijn uitvaart op een gepaste en respectvolle wijze zou plaatsvinden. We zochten een goede 'gids' waarmee we een persoonlijke klik zouden hebben.
Een korte google search leerde ons dat er maar twee uitvaartbegeiders overbleven die aan ons profiel voldeden.
Na het gesprek met Caroline Doornbos werd ons al snel duidelijk, dat zij onze begeleidster zou moeten worden bij het uitvaart proces.
Wij hebben de bemiddeling door Caroline als zeer professioneel en menselijk ervaren. Zij wist haarfijn de vinger op de juiste plek te leggen voor wat betreft het vertalen van onze ideeën met betrekking tot het afscheid en de uitvaart.
Zij creëerde een sfeer van intimiteit met de familie die toch al kwetsbaar was op dat moment.
Caroline het was fijn dat wij gebruik konden maken van de kennis en visie van jou als uitvaartbegeleidster. Jij hebt ons letterlijk alles uit handen genomen en daarmee de uitvaart van mijn broer/oom voortreffelijk begeleid. Met dankbaarheid kijken wij dan ook terug op een stijlvolle en respectvolle crematie.
Nogmaals heel erg bedankt.
Bedankt voor de wondermooie uitvaart van onze moeder. We hoorden van veel mensen dat de uitvaart zo liefdevol was. Zulke uitspraken blijven hangen. Die invulling hebben we aan jou te danken! Wat geweldig dat je 10 maanden na pa ook nu weer bij ons was, als grote steunpilaar bij alles.
Beste Caroline,
Dank je wel voor de prachtige uitvaart van mijn moeder. Het was een waardig afscheid. Vooral jouw tip wat betreft de zangeres was goud. Ongelofelijk mooi, kwam recht in mijn hart en zal ik nooit meer vergeten. De organisatie liep als een trein, complimenten ook voor jouw medewerkers.
Beste Carolien,

Jou warme persoonlijkheid en kennis wat zijn wij dankbaar dat jij ons hebt bijgestaan voor, tijdens en na het overlijden van mijn man, oaps en schoonvader. Nigmaals onze dank
Lieve Caroline, een terugblik op het afscheid dat wij moesten nemen van ma. En dat was het begin van onze samenwerking met jou.

Na haar overlijden door wat telefoontjes contact met jou gekregen en de afspraak gemaakt dat je langs zou komen. De helft van ons zat buiten bij het verpleeghuis te wachten, de rest boven op de kamer van Ma. Wij buitenzitters hadden het erover of we jou als uitvaartonderneemster zouden herkennen. Het merendeel van de mensen die aankwamen en naar binnen gingen was (te) oud, of te jong. Toen kwam er een niet jonge, niet oude dame die kleurig maar stijlvol gekleed was. Niet onze voorstelling van een uitvaartonderneemster. Je zou het dus wel niet zijn. In onze herinnering bij het overlijden van onze vader, 25 jaar geleden, was er contact met een meneer uitvaartondernemer, voorzien van een passend doodgraversgezicht, een dito zwart pak en een bijbehorende so(m)bere manier van spreken. Dat was een beetje ons referentiekader.
De familie die boven zat belde dat je er was. Bij ons beneden twijfel of we je gemist hadden of dat jij het toch was. Toen we boven waren werd het duidelijk: je was het! Opluchting.

Na het rondje kennismaken heb je op een snelle en prettige manier en soepel overleggend geregeld dat er een kist zou komen, zodat Ma in haar eigen huis opgebaard kon worden. Bij het begeleiden van Ma van het verpleeghuis naar haar woning bleek hoe rustig en bijna onmerkbaar je alles stuurde.
Thuis is er toen en de dagen erna veel overleg geweest. Over koeling, kaarten, bloemen, de uitvaartplechtigheid, catering en alles wat daarbij hoorde. Je deed dat alsof je een deel van de familie was, maar hield de zaken toch onmerkbaar maar stevig in handen. En je bleek gevoel voor humor te hebben en mee te kunnen doen met onze grappen.

Op de dag van de crematie werd de rouwstoet weer soepel geregeld, en onze auto’s voorzien van vlaggetjes. Prima. Ik had dat nog nooit gezien, maar het werkt goed.
Bij het wegrijden van Ma’s flat liep jij het eerste stuk voorop. Op precies de juiste manier gekleed, en in de juiste houding en pas.
Dat beeld is me bijgebleven: je liep als een trotse legeraanvoerder zelfbewust aan het hoofd van de troepen. (Wij komen uit een militair gezin, en dus is dit een compliment.) Professioneel!

En dat professionele bleek ook in de aula. Zoals je op soepele wijze alles stuurde. Tot het kritieke moment kwam dat een van de gasten in de zaal ernstig onwel werd. Veel hulp van mensen in de zaal en ondersteuning met apparatuur uit het crematorium. Snelle komst van een ambulance.
En jij bleef kalm, regelde wat, en straalde rust uit. Stelde voor dat we even naar de koffiekamer zouden gaan. Een soort koffiepauze. Dat was eigenlijk best gezellig. Toen de patiënt was weggebracht naar het ziekenhuis zijn we weer teruggegaan naar de aula en hebben de dienst vervolgd.
Na afloop geen koffie meer, maar meteen aan de borrel. Het op deze wijze aangepaste programma viel bij iedereen goed, zo goed dat van verschillende kanten gezegd werd dat je uitvaarten eigenlijk altijd met koffiepauze tussendoor en borrel na afloop zou moeten houden.

Al met al, maar dat wist je al, waren wij erg tevreden over alles wat je voor ons gedaan hebt en hoe je dat gedaan hebt. Ma zou ook tevreden geweest zijn als ze het had kunnen zien.

Bedankt Caroline, voor alles. Ook namens mijn zusje en mijn broertjes.
"Ik wil je nog graag bedanken voor de organisatie van de uitvaart van mijn moeder. Dat heb je prima gedaan. Je raakt de goede snaar bij iedereen en tegelijk blijf je professioneel en alert. Ook is er veel aandacht voor de kleinkinderen geweest. Eigenlijk ben je ook een soort houvast op zo'n dag en dat is belangrijk."
Lichtjesavond 2015
Beste Caroline, dank je wel dat jullie dit met zijn allen mogelijk hebben gemaakt voor ons. Het was hartverwarmend en ik was bij aankomst 's middags al zeer onder de indruk. Ik bracht 's middags kaarsjes naar het graf van mijn ouders toen ik weg liep waren er twee mannen druk bezig om de fakkels te plaatsen ik bedankte hen omdat ik het geweldig vond wat ze deden en ze zeiden dit doen we met alle eerbied voor jullie.
Dit raakte mij zo dat ik tranen in mijn ogen kreeg zei alleen nog bedankt en liep snel weg. Toen ik 's avonds terug kwam was het prachtig vooral de midwinter hoornblazer die je niet zag maar wel hoorde in het donker. Ik kwam bij het graf van mijn ouders en tot mijn verbazing stond er een fakkel bij hun graf op het gedeelte waar mijn ouders rusten nergens alleen bij hun.
Woorden heb ik hier niet voor maar zal dit nooit meer vergeten wat die mensen hebben gedaan .
Zonder mij te kennen hebben ze ons een nog mooiere avond gegeven dan dat het al was en uit de grond van mijn hart zeg ik dank jullie wel voor deze bijzondere avond .
Bedankt voor je goede zorgen en alle gedane moeite, al hoort het bij je werk, we hebben het enorm gewaardeerd!
Uit ervaring weet ik nu dat je heel veel warmte, liefde en zonneschijn in je hebt, de juiste ingrediënten voor je vak, bedankt!
Mede namens pa en de overige familieleden wil ik je zeer danken voor jouw liefdevolle begeleiding rondom het afscheid van onze moeder. Jij hebt het prima gedaan!
Caroline, hartelijk dank voor de goede zorgen.
Beste Caroline, geweldig bedankt voor je warme steun en zorgzaamheid na het overlijden van onze broer en zwager. Hij heeft mede daardoor een heel persoonlijk, mooi en respectvol afscheid gekregen. Dat doet ons als familie heel goed.
Graag willen we je bedanken voor de mooie manier waarop je er voor ons was. Het verhaal dat je vertelde over mijn man, onze vader en opa heeft bij ons en bij de aanwezigen veel indruk gemaakt.
Wat fijn dat er zo'n iemand als jij bestaat die met een open hart alles in goede banen leidt, in voor mensen een heel moeilijke tijd.

Uw uitvaartonderneming in Twente en de Achterhoek.

Terug naar boven