Caroline Zorg voor Uitvaart en Toespraak

Direct hulp

In geval van een overlijden, kunt u mij dag en nacht bereiken op

053 434 46 89

Caroline Zorg voor Uitvaart en Toespraak

Neem een kijkje in het gastenboek en lees hoe familie en nabestaanden Caroline’s begeleiding tijdens de uitvaart van een geliefde hebben ervaren en laat ook anderen uw reactie lezen.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
24 berichten.
Lieve Caroline,
In de week na het plotseling overlijden van mijn man was jij mijn rots in de branding.
Met jou hulp en persoonlijke aanpak werd het een waardig en waardevol afscheid, ook mede door je prachtige toespraak.
Dank daarvoor!
Hallo Caroline,
Bedankt voor alles wat jij voor ons hebt gedaan. We hebben veel lovende woorden gehoord dat alles zo mooi verzorgd was, zowel de condoleance als de crematie.
Dag Caroline,
Bedankt voor de manier waarop je ons hebt begeleid na het overlijden van onze vader. Je rustige manier van doen, ons alle ruimte geven, niet opkijken van dingen die toch weer anders gingen dan vooraf bedacht, voor ons was de manier waarop je het hebt gedaan erg mooi. Het was een mooi, warm en waardig afscheid van onze vader. Dank voor alles wat je voor ons hebt gedaan!
Lieve Caroline,
Het is alweer 4 maanden geleden dat we elkaar hebben ontmoet, kort na het plotselinge overlijden van onze (schoon) vader en man. De heftige week waar wij door heen gingen, werd verzacht door jouw goede begeleiding. We hebben je leren kennen als persoonlijk en professioneel, warm en duidelijk. We kijken met een goed gevoel terug op de begeleiding door jou.
Nogmaals bedankt hiervoor.
Lieve Caroline, dank je wel! Voor je lieve, persoonlijke, adviserende begeleiding bij het afscheid van onze (schoon)moeder en oma. Ook de manier waarop jij en ook je lieve man(en "assistent") onze dochter erbij hebben betrokken was heel waardevol.
Hallo Caroline,
Hierbij wil ik je mede namens mijn familie bedanken voor de efficiënte, maar ook persoonlijke en warme manier waarop je ons begeleid hebt bij het afscheid van onze moeder. Je hebt een moeilijke week veel lichter gemaakt. Dank je wel.
Hallo Caroline,
De afgelopen dagen heb je de uitvaart van mijn oma geregeld. Onze familie is jou zeer dankbaar; het contact was laagdrempelig (tijdstip maakte niet uit) en warm. We vonden jou erg deskundig en professioneel. Mijn moeder zei nog: "ze leek net een familielid, alsof ze erbij hoorde". Bedankt voor de goede zorgen!!
Hartelijk dank voor je inlevende, inspirerende en liefdevolle 'werk'-relatie voor, tijdens en na het overlijden van mijn man en onze paps!
Beste Caroline,
Bedankt voor je liefdevolle hulp en aandacht. Daardoor is het afscheid van onze lieve mama en oma heel bijzonder voor ons geworden.
Lieve Caroline,
Aan het einde van een enerverende dag, enerverende periode even een moment van bezinning... Dank je wel voor de prettige, warme, persoonlijke en professionele ondersteuning. Zonder jou had de uitvaart van mijn vader niet de vorm gekregen die het nu had. Het was persoonlijk, compleet, warm, waardevol.... Dank daarvoor!

Uw uitvaartonderneming in Twente en de Achterhoek.

Terug naar boven